joi, 6 aprilie 2017

”SPEAK OUT” Concursul National de creativitate in limba engleza

În data de 31 martie a avut loc, la Școala Gimnazială nr 3 Râșnov faza locală a Concursului național de creativitate în limba engleză - SPEAK OUT, secțiunea monologuri. În acest an, provocarea a venit de la un citat scris de Ernest Hemingway care spunea: ”The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” („Cea mai bună modalitate ca să afli dacă poți avea încredere în cineva este să ai încredere.”) Au răspuns provocării șase elevi ai clasei VIC, sub îndrumarea d-nei prof. Melinte Mihaela. Dând dovadă de o bună cunoștere a limbii engleze, dar și de multă imaginație și dibăcie în utilizarea de tehnici dramatice, elevii au încântat pur și simplu audiența. În urma jurizării, s-a stabilit următoarea ierarhie:
Locul I – Folea Roxana -283 puncte
Locul II – Domintean Teodor -279 puncte
Locul III - Tișcă Anda, Rusu Cristiana -278 puncte
Mențiuni – Popoiu Teodora, Ovesea Tudor -273 puncte
Conform regulamentului, Folea Roxana și Domintean Teodor s-au calificat pentru etapa județeană a concursului, care va avea loc în data de 6 mai, la Colegiul Național Andrei Șaguna.

De asemenea, concursul de scriere creatoare a avut drept câștigători pe Tontsch Antonia, Puchiu Roxana (cl 8C), îndrumător prof. Nae Daniela și Folea Roxana (cl 6C), îndrumător prof. Melinte Mihaela.